Van der Graaf

- johtava rumpumoottoreiden valmistaja maailmassa

Van der Graaf maahantuo ja myy rumpumoottorit teollisuuden hihnakuljettimien käyttölaitteeksi. Mikäli tarvitset rumpumoottoria hihnankuljettimen käyttölaitteeksi, esimerkiksi elintarviketeollisuuteen tai kaivosteollisuuteen, saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut meiltä. Yrityksen toimipaikkana on Vantaa, mutta palvelemme teollisuuden alan asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. 

Van der Graaf on kansainvälinen ja perinteikäs yritys

Toimimme useissa eri maanosissa taaten parhaimmat ratkaisut teollisuuden hihnakuljettimiin. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 1948, joten toimit vankan ja vakaan yrityksen kanssa. Katso toimintamme muissa maissa »

Miksi valita juuri meidät palveluntarjoajaksi?

Käytössämme on laaja valikoima markkinoiden korkealaatuisimpia tuotteita. Yrityksessämme panostetaan myös erinomaiseen asiakaspalveluun tuotteidemme hankintaprosessin alusta loppuun saakka. Nykyiset asiakkaamme ovat varsin tyytyväisiä sekä saamiinsa rumpumoottoreihin että palvelutasoon. Toimintamme perustuu hyvän asiakaspalvelun ohella, mutta myös kilpailukykyiseen hintaan - tervetuloa asiakkaaksemme!

Palvelulupauksemme:

  • Korkealaatuiset ja huoltovapaat tuotteet
  • Erinomainen palvelu 
  • Kilpailukykyiset hinnat

Ota yhteyttä!

Van der Graaf vastaa mielellään rumpumoottoreihin liittyviin kysymyksiin. Varusta hihnakuljetin laadukkaasti Van der Graaf -rumpumoottorilla - kysy lisää »

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa